Dear Santa...

SMS-julekalender (julehistorier)

Få en gratis julekalender på SMS, og bliv opslugt af julehistorier på en helt ny måde. Bibliotekerne i Danmark tilbyder sammen med SMSpress et drys jul via SMS fra den 1. december og frem til den 24. december. Du kan selv vælge om du vil følge julekalenderen for børn eller julekalenderen for voksne. Du skal blot betale almindelig sms-takst for den ene SMS der skal til, for at tilmelde sig julekalenderhistorien.

For børn

Antboy er på nye eventyr i denne sjove og spændende SMS-julekalender af Kenneth Bøgh Andersen, hvor du gennem beskeder på din mobil følger Pelle Nørhmann a.k.a. Antboy og hans gode ven Wilhelm. Antboy opdager at en slem indbrudstyv kaldet Julefanden huserer i byen – Antboy må straks på sagen.
Vær med fra starten og tilmeld dig med det samme. Det er gratis!

Send en SMS med teksten: ANTBOY til 1277 for at tilmelde dig børnenes julekalender.

portletResources

For de voksne

De voksnes julekalender er skrevet af Steen Langstrup og han byder vanen tro på et mesterligt julegys i SMS-julekalenderen ‘ Hjem til Jul’ hvor en grim hemmelighed måske for altid vil vende op og ned på verden, som vi kender den. Der er dømt uhygge i december!

SMS med teksten: HJEM til 1277 for at tilmelde dig de voksnes julekalender.

storadd - hjemtiljul

– Jeg har selv tilmeldt mig julekalenderen for voksne. Uhh. Det bliver rigtig spændende!! Kan mærke at december bliver en skøn måned.

<3 <3 <3

Næste indlæg

Dear Santa...