Jul i Tivoli 2015

Min Valentins’day

1-

Jeg kan sagtens forstå kærestepar, som vil have en romantisk dag sammen. Nu har jeg dog bare ikke nogen kæreste, så min Valentines’dag søndag d. 14 februar bliver nok lidt anderledes end mange andres dag. Til info så vil jeg lave et indlæg mere inden, hvor jeg vil komme med lidt inspiration til Valentines’dag 😉

Jeg er stor fan af tv-kanalen ID Investigation Discovery. Jeg elsker at sidde og se virkelige crime-sager. ID kanalen har planlagt at holde Valentines’dag hele dagen, hvor de viser crime-sager som alle omhandler kærlighed/ulykkelig kærlighed osv. Det har jeg aftalt med mig selv, at jeg vil holde Valentines’dag sammen med ID Investigation. Og jeg glæder mig! Skøn og (u)hyggelig Valentine. Jeg elsker det.

Hvad skal du lave Valentines’ dag?

2-

3-

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Jul i Tivoli 2015