"Elsker - elsker ikke" af Jane Green

Min tur til Oslo med Marie – part 1

Det er nogle måneder siden nu, at jeg var på minicruise til Oslo med min søde veninde Marie. Jeg har ærlig talt bare haft så meget andet i tankerne, at jeg helt glemte at vise billeder fra vores hyggelige tur. Som altid så tager jeg mange, mange billeder, så derfor bliver mine billeder delt op i flere indlæg.

Jeg har været i Oslo flere gange – dog kun via minicruises. Jeg elsker byen rigtig højt, så jeg kunne sagtens finde på næste gang at købe en billig rejse til Oslo, enten en forlænget weekend eller også en hel uge. Jeg tror sagtens, at jeg ville kunne få tiden til at gå. Det er en så skøn by, så jeg vil rigtig gerne udforske den 100%.

Nu tjener jeg ikke så meget som studerende, men når jeg har råd, så kigger jeg klart efter flybilletterne 🙂

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

"Elsker - elsker ikke" af Jane Green