Status på min læsning...

Endelig (fri)weekend

1-

2-

3-

4-

5-

Så blev det endelig fredag, og min fremlæggelse er hermed overstået. Jeg bestod med et 7-tal, det er bedre end ingenting. Nu har jeg også bare knoklet med opgave de sidste 2 uger – inkl. hele sidste weekend, så endelig kan jeg nu slappe heeeelt af i denne weekend. Det bliver dejligt.

Jeg var lige forbi Fakta på vej hjem, hvor jeg købte frysepizza på tilbud & vin. Det skal der hygges med i aften til en god film. Jeg plejer nu ikke at tage billeder af mine vine, men denne synes jeg selv var lidt flot og speciel 😉 Ved ikke om den smager godt, men jeg plejer nu at elske alle rødvine. Og til 35kr. så er det da også en chance værd.

Nu er det også snart fastelavn & påske…. Fandt jeg lige ud af, da jeg var i Fakta, haha.

I må have en skøn weekend <3

♥ Mizzepii ♥

   

2

 • Stort tillykke med den færdige aflevering og dit 7 tal 🙂
  Og jeg håber du nyder weekenden i fulde drag, gode tilbud:-)
  Jeg har selv været til neurokirurg, som mener jeg kan have kræft i ryggen nu, altså er jeg træt af det…………
  Og træt er jeg hele tiden, sover meget og har ondt konstant.
  Men heldigvis er det også fri weekend her 🙂
  Hilsner og knus til dig fra mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mizzepii

   Tak skal du have søde <3
   Hvor er jeg ked af at høre det. Jeg er også træt af det på dine vegne 🙁
   Jeg håber snart at det hele vender <3

   God weekend til dig. Jeg håber du har nogle at nyde weekenden med 🙂
   Stort knus fra mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Status på min læsning...