3. søndag i advent

Konkurrence: Vind den romantiske bog “Kunsten at forelske sig” af Cecelia Ahern

1-

2-

(Konkurrencen er sponsoreret af forlaget People’s Press)

Du kan lige nu vinde denne romantiske bog “Kunsten at forelske sig” af Cecelia Ahern. Denne bog er hendes nyeste bog, som udkom her i 2015.

Bagsidetekst:

Det er nat, første gang Christine og Adam møder hinanden. På vej hjem gennem Dublins gader ser Christine Adam, der skal til at kaste sig i floden fra Ha’penny Bridge. Det lykkes hende at overtale ham til at komme ned, og de indgår en aftale. Hun skal vise ham, at livet er værd at leve, men hvis det ikke lykkes hende inden hans 35-års fødselsdag to uger senere, vil han gøre alvor af sin plan og tage sit eget liv.

Med stor entusiasme slæber Christine Adam ud på eventyr i håb om, at han skal få øjnene op for de gode ting i sit liv. Men Christines eget liv er mildest talt heller ikke perfekt. Hun har netop forladt sin mand og har problemer både hjemme og på arbejdet. Og efterhånden som den fatale deadline nærmer sig, bliver det klart, at Adam ikke er den eneste, der har brug for en hjælpende hånd.

——————————————————————————————–

For at deltage skal du følge min blog her samt skrive en valgfri kommentar til dette indlæg.

Konkurrencen slutter tirsdag d. 22 december, hvor jeg selvfølgelig vil finde en vinder.

Held & lykke <3

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

3. søndag i advent