The Ridiculous 6 - ny film på Netflix

3. søndag i advent

1-

Dette er mine 3 adventgaver, som jeg har skulle åbne idag – 3. søndag i advent.

2-

I denne jul er jeg så heldig at modtage hele 3 gaver hver søndag i advent. Det er min første gang i år, at jeg deltager i Jeanette’s #BloggerAdvent – dvs. at bloggere på kryds og tværs giver adventgaver til hinanden. I år har jeg givet adventgaver til Linda, og Jeanette har skulle give mig adventgaver. Og det er Jeanette’s gave som i kan se ovenover på billedet.

I adventgaven fra Jeanette fik jeg:

3-

4-

Et rigtig flot lys. Det er jeg rigtig glad for <3

5-

Te & chokolade.

Tak til Jeanette for den hyggelige adventgave <3

————————————————————————–

Og så til resten af adventgaverne fra to af mine skønne veninder.

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

Det har været 3 skønne adventgaver idag.

                            Jeg glæder mig allerede til at åbne gaver igen næste søndag 😉

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

The Ridiculous 6 - ny film på Netflix