Read-along "Dukkemageren" af Jessie Burton

Sif Jakobs øreringe

11-

(Sponsoreret indlæg)

Jeg er, som sagt tidligere, rigtig glad for smykker. Et smykkemærke som jeg synes rigtig godt om, det er bl.a. Sif Jakobs. Det er bestemt rigtig smukke kvalitetsmykker, som også er en god julegaveidé. Jeg er selv lige gået i julegavetanker og er godt igang med min egen ønskeliste. Jeg har selvfølgelig også smykker på min ønskeliste.

Jeg har 3 personer, som jeg skal købe adventgaver til. Dem er jeg i fuld gang med, de skal alle selvfølgelig nå frem inden d. 29 november, som jo er 1. søndag i advent. Det betyder også, at jeg selv får adventgaver fra 3 personer, så det glæder jeg mig da til. Det gør søndagene i julen lidt hyggeligere.

Er du interesseret i Sif Jakobs øreringe, så kan du se mange fine lige her.

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Read-along "Dukkemageren" af Jessie Burton