Goodiebox: From me to me

Filmaften – leje film hos Blockbuster

movie-night-lets-have-it

(Sponsoreret indlæg)

Jeg har desværre haft en off-dag idag, så jeg har valgt at holde en hel filmaften i aften. Der er nemt aftensmad klar, og så har jeg købt lidt guf ind. Det skal der til, når det er en hel filmaften 😉

Jeg må indrømme, at jeg savner de hyggelige Blockbuster-butikker hvor jeg kan gå ind og hygge mig med at kigge på dvd’er fredag aften. Dog har jeg lige fundet ud af, at Blockbuster stadig eksisterer (okay jeg er måske lidt langsom), haha. Det findes dog kun via internettet, så nu kan man roligt og nemt faktisk leje film hjemme fra hjemmesiden og se det på computerskærm/fjernsyn osv. Det er faktisk ret nemt, og for at det ikke skal være helt løgn, så har de faktisk et rigtig stort udvalg af film. Det er MEGET større end netflix. (undskyld hvis jeg lige har trådt nogle over tærene ;))

Jeg har fundet 3 film på Blockbuster’s hjemmeside, som jeg vil hygge mig med i aften. En gyser, en romantisk film og en sjov film. Det er lige noget for mig! Ej jeg elsker også thrillere, det må jeg vælge en anden dag. Som filmelsker som jeg, så kommer jeg nok til at bruge Blockbuster meget mere fremover. Det er både nemt og billigt.

Vil du også se en film eller to i her i weekenden, så kan du se Blockbuster’s store udvalg lige her.

PS. Filmen Minions kan lejes hos Blockbuster fra d. 20 november. Det er lige et tip – jeg elsker de søde og nuttede fra Minions <3

1-

2-

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Goodiebox: From me to me