Pigepakken – november 2015

BT Rabatpilot: rabatkoder & tilbud

111-

(Sponsoreret indlæg)

Jeg er generelt en stor fan af tilbud & rabatkoder. Hvem vil give fuld pris for noget, som man kan få billigere på tilbud? BT har netop lanceret deres egen side, som hedder BT Rabatpilot. Det er en hjemmeside, som samler en masse gode tilbud og rabatkoder. Både for mig som studerende og generelt hvis man vil have mest muligt ud af sine penge, så er det hvert fald en god side at kende til.

BT Rabatpilot samarbejder med en masse lækre mærker, hvor der fra tid til anden vil være rabatkoder og rabatter. Det er med at holde øje med siden engang i mellem – de har altid mange tilbud & rabatkoder. De samarbejder bl.a. med ASOS, billigparfume.dk, Just eat, HOLLY’S, Goodiebox, Ellos, Smartbox, Storytel, Boozt.com, Bianco, IKEA, Zalando, Bog & Idé, H&M, Sports Master, Magasin og mange mange flere.

222-

Endnu engang vil jeg selvfølgelig lige minde om Black Friday, som er her fredag d. 27 november. Inde på hjemmesiden BT Rabatpilot kan man trykke på ”Black Friday tilbud”. På selve dagen d. 27 november kl. 7 om morgenen vil der blive frigivet en masse lækre tilbud derinde, som selvfølgelig gælder hele dagen d. 27 november. Så husk det nu, hvis du vil købe lidt lækkert (evt. julegaver, mandelgave) på tilbud den dag.

Du kan tjekke BT Rabatpilot ud lige her.

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Pigepakken – november 2015