1. søndag i advent

1-

I denne jul er jeg så heldig at modtage hele 3 gaver hver søndag i advent. Det er min første gang i år, at jeg deltager i Jeanette’s #BloggerAdvent – dvs. at bloggere på kryds og tværs giver adventgaver til hinanden. I år har jeg givet adventgaver til Linda, og Jeanette har skulle give mig adventgaver. Og det er Jeanette’s gave som i kan se ovenover på billedet. – og så lå der lidt chokolade i kassen med gaverne i… Dem kan man altid bruge 😉 😉

Sammen med gaverne fra Jeanette, så havde hun også skrevet et sødt kort med et digt i. Og Jeanette – nu vil jeg skrive digtet herinde, fordi det er for godt til at blive gemt væk.

“BloggerAdvent er igang.

Burde måske fejres med en sang.

Ventetiden er forbi.

Håber at du pakkerne kan li’.”

—————————————————————-

og her til adventgaverne fra Jeanette.

2-

Selve julekortet med digtet i.

3-

Fine lav-selv-julehjerter. Dem vil jeg helt klart lave idag. Det er så hyggeligt sådan noget <3

4-

Der lå lige en chokolade-julemand inde i gaven også 😉

5-

Og til sidst fik jeg disse søde juledukker, som kan hænges op – f.eks. på juletræet.

Tak til Jeanette for den hyggelige adventgave <3

————————————————————————–

Og så til resten af adventgaverne fra mine to skønne veninder.

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

Det har været 3 skønne adventgaver idag.

Jeg glæder mig allerede til at åbne gaver igen næste søndag 😉

♥ Mizzepii ♥