Nye smukke ringe fra Chanti

Happy Halloween

11-

Så er det blevet Halloween, og selvfølgelig har jeg købt lidt forskelligt uhyggeligt slik, hvis der nu skulle komme uhyggelige børn forbi.

Hvis du har lyst til en biograftur i aften, så kan du se den nye gyserfilm “Paranormal Activity: The Ghost Dimension 3D” samt “Crimson Peak”. Jeg har kun set den sidstnævne. Det er en meget anderledes gyser, fyldt med spænding til det sidste. Den kunne godt have lidt flere uhyggelige effekter (bevares den har da selvfølgelig nogle), spøgelserne i filmen er også dårligt lavet, men den har faktisk en rigtig god historie, hvilket jeg godt kan lide i gyserfilm – og så skal den selvfølgelig være uhyggelig.

Hav en (u)hyggelig Halloween dag & aften – jeg skal helt klart se lidt gyserfilm i aften. I love it! <3

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Nye smukke ringe fra Chanti