Outfit of the day: Seneste køb fra Spartoo.dk - Only / Moony Mood

C9 / Forever Living

1-

2-

3-

4-

C9 er vidst blevet det nye sort. Jeg er selv blevet påvirket af alle de fine resultater, som mange har fået ved at være på C9 “kuren”. Og hvis de kan, hvorfor skal jeg så ikke også kunne? Den varer 9 dage, hvor de første to dage skulle være de hårdeste. Jeg har haft min første dag på C9 idag. Den har været hård, men jeg må indrømme at jeg faktisk ikke har følt sult så meget som jeg frygtede, og heldigvis er der jo stadig noget, som man må spise hvis sulten virkelig melder sig. (listen med det man må spise, hører med i pakken)

Nu skal imorgen overstås, og så bliver det lidt nemmere herefter. (Har jeg hørt hvertfald) Ud af ens liv, så er 9 dage ikke så meget. Jeg gør det for min egen skyld. Jeg vil blive lidt bedre til at lytte til min krop, mærke hvornår jeg rigtigt er sulten (og ikke bare spise når jeg keder mig). Så C9 er en start på et sundere jeg. Motivationen er der, og jeg skal nok klare den. Jeg håber både på at tabe lidt kg, samt lidt cm – det kunne være lækkert hvertfald!

Har du været på C9 “kuren”, og har du nogle gode fif eller lækre aftensmadsretter/shake opskrifter, så skriv gerne en kommentar. Jeg ser allerede frem til på tirsdag, hvor jeg må spise rigtig aftensmad igen.

(Indlægget er ikke sponsoreret)

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Outfit of the day: Seneste køb fra Spartoo.dk - Only / Moony Mood