NYE snack-barer fra Nutrilett // NY low lactose smoothie med Banan & Vanilje

Biograffilm på det seneste

5-

2-

3-

1-

4-

6-

7-

8-

Her på det seneste har jeg været i biografen to gange. Det er nu meget hyggeligt og afslappende. Den ene dag var jeg på café Vivaldi i København, hvor vi bagefter så filmen Praktikanten i Dagmar biograf, og her igår var jeg i Rødovre Centrum i deres biograf Atlas, hvor vi så filmen The Gift. De er meget forskellige, men rigtig gode begge to. The Gift er en thriller, med enkelte chok (ca. 3) Den har en meget god handling, lidt skræmmende og spooky.

Jeg har fundet ud af, hvor tæt jeg egentlig bor på Rødovre Centrum, så det er nok et sted jeg kommer til at se lidt mere til, nu hvor jeg bor her. Det er nu også et skønt center, og en hyggelig biograf de har.

Du kan læse omkring filmene Praktikanten her og The Gift her.

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

NYE snack-barer fra Nutrilett // NY low lactose smoothie med Banan & Vanilje