Nivea lip butter: Coconut

Goodiebag: Rikki Tikki pressefremvisning

Som jeg fortalte i dette indlæg, så var jeg d. 3 september til Rikki Tikki pressefremvisning. Det var hyggeligt, og så var stemningen bare så skøn. Jeg elsker juletid, så jeg nød det rigtig meget.

Til eventet fik vi alle en goodiebag, og i det her indlæg vil jeg vise indholdet af goodiebagen. Det hele kan købes her. Og så med fri fragt på webshoppen, så er det altså lidt farligt. Jeg har lige shoppet lidt derfra her forleden, som jeg glæder mig til at få hjem <3

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

♥ Mizzepii ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nivea lip butter: Coconut