Få en god fornemmelse i maven med Valleforce Berry Supersmoothies fra A. Vogel

Fødselsdagskager 2015 – til min 26 års fødselsdag

1-

2-

3-

4-

5-

6-

Disse to fine kager havde jeg lavet til d. 25 maj, hvor jeg fejrede min fødselsdag med familien. Ingen af kagerne er sunde, glutenfri eller laktosefri.

Jordbærkagen er på lyse bunde, jordbærmousse i mellem lagene, jordbær stykker imellem det første lag, banan stykker imellem det andet lag. Til sidst er der 2 forskellige lyserøde/pink’e farver i glasur på toppen, og så med lidt spiselige blomster.

Chokoladekagen er totalt chokolade – med chokolade på. Det er chokoladebunde, chokolademousse i mellem lagene, små chokoladestykker imellem begge lag. Til sidst er der rigtig chokolade, som er smeltet, som ligger på toppen.

De smagte begge rigtig godt <3

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Få en god fornemmelse i maven med Valleforce Berry Supersmoothies fra A. Vogel