Forårsjakker

Read-along i februar: “Emma” af Jane Austen

1-

LOVEBOOKS gør det igen! Her i februar vil der være en fælles-hygge-læsning af denne bog “Emma” af Jane Austen. Jeg har ikke selv læst bogen, men kun hørt en masse rosende ord om den, så hvis jeg kan nå at skaffe bogen – uden at købe den, det vil jeg først, hvis jeg selv synes om bogen. Så jeg håber meget på, at kunne være med i denne read-along sammen med dig.

I år er det faktisk 200 år siden, at Emma blev udgivet for første gang. Det skal fejres!

Har du lyst til at diskutere bogen på Instagram, dele dine yndlingscitater, dele dine skønne stemningsbilleder, mens du har en hyggelig læsestund, så brug hashtagget #KbhLæserAusten (samarbejde med litteraturfestivallen Kbh Læser) – så kan vi alle følge med i hinandens hygge. Og nej, man behøves nu ikke bo i København, for at skulle deltage. Alle må deltage i denne read-along.

Denne read-along varer hele februar måned, så der er dømt Jane Austen hygge <3

Husk at følge Lovebooksdk på Instagram, hvis du vil have nyheder, deltage i konkurrencer osv.

Håber vi læses ved <3

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Forårsjakker