Min nytårsaften 2014-2015 part 2

Min start til fitness

1-

2-

3--

Alting har jo sin start. Jeg har prøvesmagt på lidt af hvert i denne uge. Jeg har været til bl.a. Zumba hold og prøvet lidt forskellige fitnessmaskiner, vægte osv. Og selvfølgelig nydt lidt Beauty Angel. Den del af det, er mere forkælelse for mig selv og min hud.

Jeg føler mig stadig som en hval (stooor en af slagsen), når jeg træder ind i fitness centret. Men når jeg end er i gang med min maskine/mit hold, og kampsveder – ja så synes jeg alligevel, at det er ret sjovt at være igang.

Jeg glæder mig allerede til, at komme i fitnesscentret igen. Jeg har booket mine hold for næste uge, bl.a. Fit’n’Fabulous, som starter på tirsdag i mit fitnesscenter, også skal jeg selvfølgelig nyde lidt Beauty Angel igen i næste uge.

Stay active! <3

♥ Mizzepii ♥

Næste indlæg

Min nytårsaften 2014-2015 part 2