Natty neglelakker & smukke armbånde

“Projekt Rosie” af Graeme Simsion

1-

2-

3-

“Projekt Rosie” af Graeme Simsion. Bogen er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof.

Bagsidetekst: 

Professor Don Tillman skal giftes. Han ved bare ikke med hvem…

Det problem skal “Projekt Kone” hjælpe med at løse. Don har udformet et 16-siders langt spørgeskema for at finde den perfekte partner. Hun skal helt sikkert ikke være ryger, drikke alkohol eller komme for sent til aftaler.

Rosie Jarman gør alle disse ting. Hun har også temperament, er smuk og intelligent. Og hun er selv i gang med en eftersøgning, efter sin biologiske far – en eftersøgning, som Don, der er professor i genetik, måske kan hjælpe hende med.

“Projekt Kone” lærer Don en række uventede ting: at længden på en øreflip ikke er fyldestgørende parameter for seksuel tiltrækning, og at det ikke nødvendigvis giver mening at spise hummer hver tirsdag. Og vigtigst af alt – at man ikke nødvendigvis selv finder kærligheden – den finder en.

Min mening: 

Det er en sååå god bog! Den er rigtig godt fortalt, og jeg elsker humoren i den. Det er virkelig en god og spændende bog om dating, finde en kone samt at lære sig selv at kende.

Jeg har været helt opslugt af bogen, den er spændende fra start til slut. Jeg har virkelig haft svært ved overhoved at lægge bogen fra mig. Jeg har ikke så meget andet at sige end: læs den! Jeg skal hvertfald selv eje denne bog!

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

– Bogen kan lånes på biblioteket samt kan købes hos bl.a. Williamdam lige her.

Næste indlæg

Natty neglelakker & smukke armbånde