Show me your favorite beauty products: Hejdi by hejdiii.wordpress.com

Solpleje fra Nivea

11

22

33

44

55

66

77

Det skal blive fantastisk dejligt vejr de næste mange dage, så jeg har været ude og købe nye solcremer. Dem skal man aldrig gå ned på. I min familie har vi efterhånden prøvet så mange forskellige solcreme-mærker, men vi har dog erfaret at der er mange af mærkerne at vi ikke kan tåle. Der er flere af dem, som giver eksem osv. Det har bestemt ikke været sjovt! Har i prøvet det? Så vi i min familie er alle fan af Nivea. Dem kan vi alle tåle. Så nu gider vi ikke prøve andre mærker, når vi lige nu ved hvad der er et hit for os hver gang.

Så nu har jeg gode solcremer til hele sommeren samt til min næste solrige ferie til Marmaris her til august. Og så har jeg købt en “In shower – after sun lotion”. Den glæder jeg mig helt til at bruge om aftenen i badet, efter at jeg har fået slikket en masse sol. Den skulle være så dejlig blød og fugtgivende. Den er lidt ligesom en after sun. Denne skal bare bruges i badet, efter at man har smurt kroppen ind i showergel.

I kan læse mere om Nivea’s solcremer lige her.

Tip: I kan købe Nivea’s solcremer i Matas. Lige nu har de tilbud, hvor man kan få 2 solplejeprodukter for 1 stk. pris. Det er et super godt tilbud. Har selv lige benyttet mig af det og har bestilt endnu flere hjem. Linket til tilbuddet er lige her.

I må have en rigtig skøn lørdag. Husk at nyd solen – og husk selvfølgelig solcremen! 😉

Næste indlæg

Show me your favorite beauty products: Hejdi by hejdiii.wordpress.com