Bornholm (2)

Show me your favorite beauty products: Anne by annep.bloggersdelight.dk

Byd velkommen til Anne…

11

Jeg er 27 år (lidt endnu). Er fysioterapeut. Bor i Aalborg med min dejlige kæreste. For ca. en måned siden startede jeg min blog Anne P. (annep.bloggersdelight.dk), efter at jeg i lang tid selv havde læst mange blogs. Jeg elsker mode, og elsker at blive inspireret af forskellige stile. Jeg følger ikke slavisk, hvad der er moderne, men lader mig inspirere af det, jeg synes passer til mig.
Jeg kan også godt lide at finde nye spændende skønhedsprodukter. Fx derfor jeg er medlem af goodiebox, hvorfra jeg fik lipglossen herunder.

22

Samling af mine produkter. Bruger flere, men disse er nogle af mine favoritter.

88

I mit job som fysioterapeut er jeg ofte aktiv i løbet af dagen, men der er ikke noget jeg hader mere end, hvis man kan lugte dette. Derfor er en af mine favoritter niveau 48h deodoranter, i øjeblikket denne.

Jeg har tykt og langt hår, og det kan derfor godt komme til at skinne i hovedbunden. Jeg er rigtig glad for got2be’s tørshampoo, så jeg slipper for at håret ser fedtet ud.

99

Lip lover fra lancome i en fin lyserød farve giver lige et ekstra pust til ansigtet.

Min konjac svamp, som jeg er super glad for. Læs evt. mere om den her.

77

Mine øjevipper er rimelig lange fra naturens side, men de vil gerne klumpe når jeg får mascara på. Det gør de ikke så meget med Lancomes mascara, i øjeblikket har jeg Hypnose, men er også glad for doll eyes. Jeg køber vandfast, da jeg hader når man får sorte skygger under øjenene af mascara, der ikke holder.

——————————————————————————————-

1000 tak til Anne! I kan se mere til Anne på hendes blog www.annep.bloggersdelight.dk lige her. Se eventuelt de tidligere gæsteindlæg HERHERHER & HER.

Vil du være den næste, som viser dine favoritprodukter frem, så skriv gerne en mail til mig på: Miekristiansen255@gmail.com eller bare en kommentar med din mail her på bloggen, så skal jeg nok kontakte dig.

– Man behøves IKKE at have en blog for at vise sine favoritprodukter her på bloggen. Alle er velkommen. Det er bare dejligt at få inspiration til nye lækre produkter 😉 

 

Næste indlæg

Bornholm (2)