Mesauda Milano Shine Flex Graffiti Top Coat + en vinder!

Overraskelse: Uventet fødselsdagskort

11

22

33

44

55

66

77

Idag fik jeg lige en glædelig overraskelse, da en af mine penneveninder havde sent mig et forsinket fødselsdagskort samt en lille sød gave. Farverne og det hele er lige mig – så det er helt bestemt en dejlig gave! Det er dejligt med uventede små overraskelser! 🙂

Min mormor har været på besøg idag, og vi har siddet ude på terrassen og nydt solen. Det har virkelig været skønt! Jeg er idag på min 11. dag siden operationen og jeg har det meget bedre. Tager stadig smertestillende, men jeg er i det mindste trappet ned i mængden. Jeg har stadig ondt når jeg synker, men det går nok over inden længe – jeg er bare glad for at jeg kan så meget mere nu. Det skal nok snart blive godt!

Hav en dejlig aften <3

Næste indlæg

Mesauda Milano Shine Flex Graffiti Top Coat + en vinder!