Blogger Spotlight

Operation: Fjernet mandler & tungemandler

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

Jeg er allerede kommet hjem fra hospitalet. Jeg fik af vide at jeg først kunne komme hjem mandag, men fik lov at tage hjem allerede idag. Dejligt. Jeg har taget billeder af hele min kost, som kommer til at være de næste par uger. Mathilde Milkshake med kakao, pære og banan yoghurt og is! Jeg har haft en del synkebesvær – specielt med vand, saftevand og alt muligt mad selvfølgelig.

Hvad har jeg så fået lavet på hospitalet: Læst en masse i min bog samt spillet en masse på min mobil.

Nu må jeg se fremad og håbe på at det snart bliver bedre med min mund. Men FØJ! En dårlig smag der konstant er i mund, så jeg har hermed altid en pakke mintpastiller på mig. – den dårlige smag er lige til at brække sig over!

Det bliver lidt en kamp med alle de piller jeg skal have dagligt, omkring 10 på forskellige tidspunker på dagen. Og kan ikke “bare” drikke dem ned med vand/saftevand.. Øv. Det bliver en kamp hver gang. Jeg har heldigvis ingen smerter som sådan haft, da pillerne har været meget gode, men kan virkelig godt mærke at kroppen er syg, og jeg ikke har energi til noget som helst.

Jeg glæder mig. Specielt til bare at kunne tænke tilbage på dette øjeblik. Nu må de 7-14 dage godt gå lidt hurtigt så jeg kommer ovenpå igen. Please.

Næste indlæg

Blogger Spotlight