Søndagen: En flænge i himlen

Min nye bog: MIG før DIG – Jojo Moyes

11

22

33

44

55

Hvad i sikkert ikke lige vidste om mig, det er at jeg faktisk har læst rigtig meget. Jeg har virkelig elsket det og gør det stadig. Har mange hylder fyldt med bøger. Jeg har i en periode ikke haft så meget overskud til at finde tiden til det, men det vil jeg gøre noget ved nu.

Nu jeg alligevel skal ligge på hospitalet 4-5 dage, så for ikke at dø af kedsomhed, så har jeg nu været ude og købe denne bog, som jeg kan læse mens jeg er der. Nu vil jeg prioritere lidt hygge-læsning ind i min dagligdag igen.

Jeg eeeelsker kærlighedsbøger – gerne lidt humor som ala Bridget Jones, Sophie Kinsella -stilen. Har i nogle gode forslag til “pige-bøger”, som jeg burde læse? Jeg vil meget gerne høre jeres anbefalinger 🙂

God aften <3

Næste indlæg

Søndagen: En flænge i himlen