Goodiebox: Rejseklar

Vidste du det om mig? (part 2)

5454365

  1. Jeg elsker gysere. Jo uhyggeligere jo bedre. GAMLE gysere og ”japanere-gysere”  osv., dem synes jeg SLET ikke er uhyggelige. De skræmmer mig ikke det mindste. Også vil jeg hellere slukke den og sætte en gyser på, som jeg ved skræmmer mig. Jo, jeg kan godt blive bange, holde kort for øjnene osv. Men jeg får virkelig et kick af at se gyser, samtidigt med jeg bare synes det er hyggeligt. Jeg elsker at se gysere med andre, men kan stadig sagtens se en gyser alene også. Jeg kan stadig dage efter være virkelig inspireret af en gyserfilm, hvis det var en der bare var så god og måske overraskede mig lidt som publikum. Gysere må gerne ende godt for mig, men behøves ikke.

  2. Jeg elsker lakrids fra Johan Bulow. Mine yndlings er salt lakrids og den med kaffe-smag (C). De er gode og jeg kan sagtens styre det. Køber jeg derimod den der hedder A, så kan jeg slet ikke styre mig og kan sagtens spise halv/hel dåse på en aften. Derfor køber jeg dem slet ikke længere faktisk.

  3. Jeg har så høje hikke, at alle kigger som om: ”Hov, hvad dælen var det”. Nogle kan ikke engang høre det er et hik, så jeg kan blive spurgt alt fra om det var en bøvs eller bare hvad skete der lige dér. Så må jeg tilstå at det var nu altså et hik. Nogle gange hikker jeg bare 1 gang, andre gange kan jeg virkelig blive ved længe. Både selvom jeg drikker vand, holder vejret osv.

  4. Jeg er en sucker for chokolade. Stop. Nu. Med. At. Spise. Det. Hele. (Bueno er nr. 1) Heldigvis bor jeg langt fra supermarked & kiosker, så jeg kommer sjældent ind i indre dilemma om jeg skal købe chokolade med hjem, selvom det er fredag og weekenden starter.

  5. Jeg går med læbestift næsten dagligt. Rød & lyserød/pink er yndligs. Har dem i mange forsellige mærker og farvenuancer.

  6. Jeg har en lille smule OCD. Jeg skal ALTID tjekke min taskes indhold og jakkelommer osv. inden jeg går ud af hoveddøren. Og efter jeg har sat vores alarm til, og låst hoveddøren. Så skal jeg stadig lige trække 2 gange i håndtaget for lige at sikre at døren altså er låst. Lige i det jeg slipper håndtaget, så skal jeg have den ”rigtige” følelse i samme hånd før jeg kan gå videre, hvis ikke så trækker jeg lige i håndtaget 1 gang mere. Dog tager det ikke mere end 1 minut dagligt, så det er egentlig ikke noget der går mig på.

  7. Jeg elsker jul og i det hele taget hele december måned. Jeg elsker den hyggelige stemning, som jeg synes der er i hele måneden. Lysene rundt omkring i gaderne og i haverne. Brunkager, pebbernødder, kanel, kalenderlys, fine juletræer, Tivoli’s ”Jul i Tivoli”, sne, bage en masse forskellige ”julekager”, sidde i nattøj, spise risengrød, drikke varmkakao, have dejligt varme sutsko på fødderne mens jeg ser julekalender i fjernsynet. ELSKER det!

  8. Jeg er ikke så meget fan af vodka, rom osv. Jeg kan godt lide det, men jeg vil 100% altid vælge vin frem for blandet drinks. Jeg elser et glas vin i weekenderne eller til hygge hos andre. Både hvid & rødvin er et hit.

  9. Jeg elsker at gå ture i naturen.

  10. Jeg er ikke god til at få lange negle. De når lynhurtigt at knække. Så jeg har helt vænnet mig til nu bare at have korte negle.

  11. Jeg bruger ikke så meget dagcremer, men jeg elsker at bruge natcremer. Jeg er rigtig glad for Dr. Scheller. Jeg smører også mine læber ind i læbepomade lige inden jeg skal sove.

Vidste du noget af det? Er der ting, som overrasker? Eller er der måske ting, som du kan nikke genkendende til? 🙂:)

 

Næste indlæg

Goodiebox: Rejseklar