Oslo med pigerne

Outfit of the day: Bornholm (1)

1-

2-

3-

4-

Grunden til vi tog til Bornholm min familie og jeg, det var fordi vi skulle til barnedåb derhenne. Så billederne her viser sådanset det, som jeg havde på til barnedåben. Kjolen er ny, som min mor har købt til mig i Vero Moda. Haha. Godt nok læææææænge siden min mor har købt tøj til mig! Anyway. Selvom jeg sikkert ser gravid ud i den, så synes jeg den er dejlig behagelig. Hader lidt kjoler, som sidder for stramt til kroppen. Men denne er helt perfekt!

Håber i har det godt. Jeg skal nok slikke lidt sol for jer her i Marmaris 😉 Måske sender jeg lidt sol hjem til Danmark igen, dog kan det godt blive forsinket – kommer helt an på om det er med A- eller B post.

I må have en dejlig Skt. Hans <3 Kig forbi på fredag – der vil Maria fra bloggen www.mariahoffbeck.blogspot.com vise sine favoritprodukter frem <3

Næste indlæg

Oslo med pigerne