Månedens frivillig: Cph Volunteers

Hyggetur i København (Scandi) + en vinder!

1-

2-

3-

4-

5-

6-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

PicMonkey Collage

Søndag d. 8 juni havde jeg en hyggedag med Stine i København. Vi gik gennem strøget og kiggede, desværre havde så mange butikker ikke lige åbent. Hehe.

Vi spiste på café Scandi. Ingen af os havde prøvet det sted før. Priserne minder rigtig meget om Dalle Valle’s priser. Der er virkelig hyggeligt derinde, samt maden var super god. Dejlig mad til billige penge! Jeg kommer gerne der igen.

Til sidst tog vi en spontan tur i Dagmar og så filmen “Kolbøttefabrikken”. Er du vimmer, jeg synes den er dårlig!! Meget få jokes var sjove, ellers var den virkelig virkelig kedelig. Min veninde var også helt ved at falde i søvn, hun lukkede hvertfald øjnene flere gange i perioder – og det har hun ellers aldrig gjort før i biografen før. Så jeg er ikke den eneste, som er virkelig skuffet over den film!

Jeg har fundet en vinder af min sommerkonkurrence. For det første vil jeg sige: Maaaange tak til alle for jeres fine kommentarer. Det var dejligt at se så mange, der havde deltaget. Jeg har brugt Random.org til at finde en vinder, og vinderen blev Hejdi (http://Hejdiii.wordpress.com) med hendes kommentar:

Hvad elsker jeg ved Sommeren.. Hmm.. Den er faktisk ikke så let som den lyder!
Jeg elsker at man kan holde en masse frokoster med dem man holder af, man kan rende rundt i shorts og kjoler uden at fryse! En gåtur med min bedste ude ved skovsøen, hvor vi får Danmarks bedste gammelsdagsisvaffel.. Vores grillaften, hvor alle dem vi holder af kommer og hygger hele dagen og aftenen.. Jeg elsker duften af det nyslåede græs, duften af sommerregn, smagen af grillmaden som har fået en snert at det brændte..
Nu ved jeg at det er om hvad man elsker med sommeren, men sommeren er ikke lutter lagkage for mig.. Det er også der min far døde, det er også om sommeren jeg har fødselsdag, hvilket jeg altid har hadet, fordi folk aldrig kom til min fødselsdag, da de hellere ville på stranden.. Men jeg tænker på alle de gode ting istedet og nyder at gå en tur ved markerne med hunden, mens solen stadig er på himlen.. At sidde med en kold cola sammen med vennerne og se solnedgangen..

Jeg elsker sommeren fordi den er fyldt med glæde 🙂

– Jeg sender dig en mail Hejdi. Hav en skøn dag allesammen <3

Næste indlæg

Månedens frivillig: Cph Volunteers