Hygge i Rødovre Centrum

Forkælelse: Lækre ansigtsmasker

11

22

33

Jeg er virkelig faldet for disse ansigtsmasker. Jeg har allerede brugt næsten dem alle, som jeg fik hjem for ca. 1 uge siden. Jeg er så meget fan af dem! Og jeg har prøvet mange ansigtmasker gennem tiden! Det er en slags papir maske (som i kan se på billederne ved siden af teksten: Dermal). Man skal folde den ud og sætte på ansigtet. Masken skal derefter blive på ansigtet i ca. 15-20 minutter.

Jeg har taget en maske på, lagt mig i min seng, lyttet lidt til lav radio med lukkede øjne. Mmm. Det er virkeligt dejligt og afslappende. Der er en smule duft i dem, som i kan se på deres emballage. Masken føles også lidt “tung” i det, fordi den jo er våd. Det skal lige siges at den altså ikke er så våd, så den drypper! Jeg er ved at falde i søvn hver gang. Det er virkelig forkælelse, der vil noget. – Maskerne kan forresten købes på ebay.

Jeg kunne så godt tænke mig også at få en rigtig wellness-behandling. Måske en ansigtsmassage eller wellnessmassage. Nu kender jeg ikke så mange klinikker må jeg indrømme, men jeg synes hvertfald at klinik God krop ser rigtig hyggelig ud. Den ligger forresten tæt på Nørreport st. i København. Der koster det 350kr. for 30 minutters wellnessmassage. Det synes jeg er en meget fair pris. Jeg kunne virkelig godt. De har forresten også kun positive anmeldelser på Trustpilot, som jeg kan se hvertfald. Link til deres hjemmeside er lige herHar du prøvet at få en wellness-behandling? Hvilken slags? Jeg er meget interesseret i gode tips! 

God dag, piger <3

   

2

 • Jeg er lidt i tvivl om, hvad du helt mener med wellnessmassage, men jeg har prøvet at få massage på en skønhedsklinik, hvor det var i 30 min. Det var virkelig lækkert.
  Jeg har gået fast ved fysioterapi, hvor jeg fik massage hver gang,
  og det var også utrolig godt.
  Men der snakkede hun altid sådan om alt muligt.
  Ved skønhedsklinikken kunne jeg bare ligge og slappe af, uden at jeg skulle ligge og snakke.
  Men det var godt begge steder. Bare det at jeg fik massage(:
  Heh men det er nu mest afslappende, at man ikke skal ligge og snakke. Så føler jeg, at jeg ikke slapper af nemlig.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mizzepii

   Lige præcis! Det er virkelig så dejligt afslappende.
   Jeg må finde en dag, hvor jeg tager derhen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hygge i Rødovre Centrum