Show me your favorite beauty products: Anne-Mette by www.giz-blog.dk

Blomsterbestilling

11

Kender i det, når man har glemt at købe en gave eller en sød velkomst-blomst til svigermor? Så kan man bestille smukke blomster hos Din Florist, som bringer ud. Man kan endda få leveret blomsterne samme dag, så længe man bestiller inden på dagen kl. 13. Og man kan både bestille online på deres hjemmeside, men man kan også bare ringe og bestille. Super smart!

De leverer blomster ud til adresser i Hellerup, Vedbæk & Birkerød. (Klik på bynavn, og et vindue vil åbne med deres hjemmeside) De leverer ud på alle dage, også søndage & helligdage. De leverer blomster til alle slags begivenheder – selv bårebuketter til begravelse har de også mange fine at vælge mellem.

Jeg vil smutte nu, skal til at pakke en taske. Jeg smutter med familien til Bornholm idag. Vi skal nemlig til barnedåb imorgen formiddag. God weekend <3

topbanner_april_2014_2

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Show me your favorite beauty products: Anne-Mette by www.giz-blog.dk