Yay - Today is my birthDAY!

Ugen der gik – uge 21

foto 1

foto 2

I denne uge har jeg: Fejret fødselsdag med familie, spist brunch på Dalle Valle med to søde veninder, passet børn, trænet 4 dage i træk i Fitness World (har både prøvet cirkeltræning, stram op og beauty angel – alt for første gang) og smagt lækker smoothie fra McDonalds.

Jeg har haft en rigtig dejlig fødselsdag idag og vejret har været helt fint her i Søborg. Okay en lille regnbyge, men ellers dejlig solskin resten af dagen:D Så lidt sød har jeg da været;) hehe. Håber i har nydt solen idag – selv tak !!!!;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Yay - Today is my birthDAY!