SOMMER konkurrence: Vind superGavekort

Min fødselsdag – part 2

11-

Her får i de sidste billeder fra min fødselsdag i søndags d. 25 maj.

12-

Mmm… 2 lækre lagkager 🙂

13-

Min mormor & jeg <3

14-

15-

Mine 2 nevøer Hjalte & Gustav.

16-

Min lillebror og hans kæreste. – lige i det moment sidder min lillebror faktisk og laver min bærbar. Taaak forresten! 🙂

17-

18-

19-

20-

Jubii… I denne weekend skal jeg på minicruise til Oslo igen! Denne gang tager vi 4 tøser afsted. Jeg kender dog kun den ene, hehe. Det skal nok blive sjovt og festligt! Vi skal fejre fødselsdag og bare hygge! <3 I må have en dejlig weekend <3

PS. Er i egentlig interesseret i sådan nogle “10 ting du ikke vidste om mig” indlæg? Hvis ja, så skal jeg nok lave sådan et indlæg snart. Det har jeg faktisk aldrig haft på bloggen før! 🙂

Husk forresten at du kan vinde 200kr. SuperGavekort i min Sommerkonkurrence lige her. – Jeg gemmer ALLE jeres kommentarer, men godkender dem først på dagen d. 16 juni, hvor konkurrencen slutter. Så kan i ikke “stjæle” hinandens fine sætninger ;)

Næste indlæg

SOMMER konkurrence: Vind superGavekort