Bliv klar til sommer med Nutrilett (+ lækker konkurrence)

Ankara & New kids on the block (NKOTB) – koncertbilleder

1-

(den 5. veninde tager billedet ;))

2-

Godformiddag! Puha, jeg er lidt træt efter i går. Det var SÅ hyggeligt! Vi var 5 veninder, der startede med at spise buffet på Restaurant Ankara (Krystalgade). Der var meget at vælge imellem i buffeten, og det var rigtig billigt. Win!

Derefter tog vi til koncert i Falconer Salen på Frederiksberg, hvor vi hørte gruppen New kids on the block (NKOTB). De er nu før min tid, men de har nu lavet nogle rigtig gode sange! Senere vil jeg vise jer mine yndlingsnumre fra dem. Jeg fik taget nogle billeder af gruppen tæt på også, men jeg beklager hvis de er for rystede. Ja, drengene stod jo ALDRIG stille. Haha. (plus jeg også havde drukket lidt og skrigende piger som skubber osv.)

Alt i alt var det en super hyggelig aften! <3

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

Her kommer lige 2 af mine video’er. Jeg beklager hvis jeg ryster meget engang i mellem, det er ikke nemt at holde mobilen stille mens man samtidigt prøver at drikke haha! 🙂

1. video “Step by Step”

2. video “I’ll be loving you”

Næste indlæg

Bliv klar til sommer med Nutrilett (+ lækker konkurrence)