Shoe Fashion by Deichmann

Vind et “design selv” smartphone cover!

11Konkurrencen er sponsoreret af www.printoncover.dk

Det er blevet rigtig populært nu at have sit eget personlige mobilcover. Takket være Printoncover.dk kan i nu vinde et smartphone mobilcover, som i selv skal designe. Det kan være et billede, som betyder rigtig meget for jer. Ja, der er mange muligheder for hvad der kan være mobilcoveret. Man kan se på deres egen hjemmeside HER under ”Design selv”, så kan man se de mange forskellige mobiltyper, som man kan lave covers til. Så her kan i også se om jeres egen mobil er på listen. De laver dog covers til de fleste smartphones. (iPhones, Samsung, Nokia, HTC osv.)

Alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge Printoncover.dk på facebook HER samt at følge min blog enten på facebook her eller bloglovin’ her. Det er ikke et krav at i følger mig begge steder, det er dog et krav at i følger mig ét af stederne hvertfald. Skriv selvfølgelig også en kommentar til dette indlæg, så jeg ved at i deltager.

Hvis i har lyst må i også gerne følge Printoncover.dk på instagram, det er dog ikke et krav. I kan følge dem på @printoncover

Jeg finder én vinder af et ”design selv”smartphone-cover onsdag d. 30 april. Held & lykke!

Næste indlæg

Shoe Fashion by Deichmann