Essie: forårskollektion 2014

Shoe Fashion by Deichmann

33

44

Jeg har lige været inde på Deichmann‘s hjemmeside og har virkelig forelsket mig i deres sko. De har rigtig fine sko til billige penge. Og ved i hvad? De har sommersko, sandaler, ballerina, klip-klappere osv. på tilbud lige nu. Ja se det havde jeg ikke lige regnet med. Så hvis i mangler sandaler osv. til sommeren, så kan i købe dem rigtig billigt hos Deichmann lige HER.

– Husk at i kan vinde 2 neglelakker fra CoolCos HER & i kan vinde 2 valgfrie EOS læbepomader HER! <3

English: I was just taken a little look at Deichmann‘s website and have really fallen in love with their shoes. They have really nice shoes at low prices. And you know what? They have summer shoes, sandals, ballerinas, flip-flops, etc. on sale right now. Yeah that I did not see coming. So if you are missing new summer sandals, etc. so can you buy them really cheap at Deichmann right HERE.

Næste indlæg

Essie: forårskollektion 2014