Torsdag

Påskekonkurrence: Vind 2 valgfrie EOS læbepomader

44

Denne præmie er sponsoreret af www.bodycollection.dk

Så er påsken og en masse helligdage lige rundt om hjørnet. Det skal vi simpelthen fejre! (Man skal jo altid fejre et eller andet ;)) Derfor har jeg i samarbejde med BodyCollection.dk valgt at i nu skal forkæles med lidt godt. Jeg elsker selv disse læbepomader, derfor synes jeg også, at i skal have muligheden for at vinde dem. Der vil blive trukket én vinder d. 25 april. Vinderen må vælge 2 valgfrie EOS læbepomader.

Der kan bl.a. vælges mellem disse dufte: Blueberry Acai, Honeysuckle, Lemon Drop, Pomegranate Raspberry, Strawberry Sorbet, Summer Fruit, Sweet Mint & Tangerine.

I kan i denne konkurrence optjene lodder og derved få større chance for at vinde.

Krav:

1. I skal følge Body Collection.dk på facebook HER.

 2. Tilmelde deres nyhedsbrev HER.

Disse to krav skal være opfyldt for at kunne deltage i konkurrencen. De udgør 2 lodder. Hvis i vil optjene flere lodder, så kan i følge min blog på facebook HER & på bloglovin’ HER. Hvis i følger min blog ét sted, så får i 1 ekstra lod (dvs. 3 i alt). Hvis i følger min blog begge steder, så får i 2 ekstra lodder, dvs. 4 i alt. – Skriv også en kommentar til dette indlæg med hvor mange lodder i har optjent (2,3 eller 4).

I kan altså få hele 4 lodder i alt. Jeg finder en vinder via random.org d. 25 april.

Husk: Jo flere lodder, jo bedre vinderchancer. – Held & lykke til jer alle.

Næste indlæg

Torsdag