Tip: 15% rabat på kostumer

Minicruise til Oslo – del 2

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

(Vi drak en masse hos Baresso, spiste lækre chokolader fra Kinder, drak vin & drinks, nød solen og Oslo selvfølgelig)

Som sagt har jeg næsten lige været på minicruise til Oslo med en veninde. Dette er nogle af billederne fra vores tur. Vi rejste med DFDS Seaways. Det var så hyggeligt! Jeg kan sagtens anbefale sådan en tur. Oslo er også bare sådan en skøn og hyggelig by! <3

I kan se flere af mine billeder fra turen HER. Hav en skøn onsdag! <3

– Husk at i kan vinde fine øreringe fra Smykkenette HER & “design selv” mobilcover til jeres smartphone HER! <3

English: As I have said before, I have almost just been on a mini cruise to Oslo with a friend. These are some of the pictures from our trip. We traveled with DFDS Seaways. It was so cozy! I can easily recommend such a trip. Oslo is just such a beautiful and cozy town! <3 You can see more of my photos from the trip HERE. Have a great Wednesday! <3

Næste indlæg

Tip: 15% rabat på kostumer