Vind neglelakker fra CoolCos

Min sygdom

33

44

Okay måske ikke det mest spændende indlæg, men det er personligt og sådan som jeg har det lige nu.

Jeg har som sagt været ved mange lægebesøg her siden oktober måned, hvor mine smerter i kroppen startede. Først her sidste gang jeg var ved lægen, som er for ca. en måned siden nu. Da nævnte min læge at jeg skulle overveje muligheden depression, da hun synes nogle af mine symptomer minder lidt om det. Jeg må indrømme at jeg generelt føler mig som en glad person, så jeg tænkte lidt ”dengang” at ej, det var det hvertfald ikke. Jeg gik dog med til at jeg ville låne hendes bog, som handlede om depression. (En hjælp til dig, der har en depression).

Ja, tror det var i sidste uge at jeg for første gang kiggede i bogen. Jeg har hver dag i en måned næsten bare kigget PÅ bogen, men ja. Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til også at kigge I bogen. Og sørme også. Har læst hele bogen nu, og kan desværre nikke genkendende til næsten alle de ting, som der står i bogen.

Okay okay, måske har min læge ret.

I dag (2 april) har jeg været ved lægen igen. Jeg har nu fået konstateret depression. Jeg skal sygemeldes i en periode. Så må jeg se hvad der sker. Nu er jeg på piller, og må se at blive ordentligt rask igen.

English: I’ve got a depression. I’ve got some pills I have to take. Hoping that I will get well soon.

Næste indlæg

Vind neglelakker fra CoolCos