Vind et "design selv" smartphone cover!

Matas Tip: Gratis Sollotion

11

22

33

Forleden da jeg var i Matas, da hentede jeg det nyeste Matas blad ”SKØN”. Wow en forside, by the way! Den er sååå smuk! Lige mig!! Nårhh anyway. Jeg fik en gratis Matas Sollotion med fordi jeg var en Club Matas kunde. Såå nu er tippet hermed givet videre 😉

Jubii!! Jeg er så glad! Jeg skal til Oslo via DFDS Seaways her på fredag. Jeg glæder mig så meget til at komme bare lidt væk. Det skal nok blive en rigtig hyggelig weekend. <3 Hvad med jer? Skal i lave noget spændende i weekenden?

– Husk at i kan vinde “design selv” mobilcover til jeres smartphone HER & 2 neglelakker fra CoolCos HER & 2 valgfrie EOS læbepomader HER! <3

English: Here the other day when I was at a Matas store, I picked up the latest Matas magazine “SKØN”. Wow a cover, by the way! It is sooo beautiful! I love it! Well anyway. I got a free Matas Sun Lotion because I was a Club Matas customer. Soo now the tipped is giving to you;) Uhh. I’m so happy! I’m going to Oslo throught DFDS Seaways here on Friday. I am looking forward to get away. It’ll be a really nice weekend. <3 What about you? Are you going to do something exciting this weekend?

Næste indlæg

Vind et "design selv" smartphone cover!