Ugen der gik - uge 17

Ecco Touch 15

33

22

11

Ecco har lavet denne fine kollektion Touch 15. De fine ballerinaer findes i 6 forskellige farver, som i kan se på billederne. De skulle være rigtig behagelige at have på, og holder fødderne friske hele dagen lang. Designet er klassisk og fint. Hælhøjden er 15mm. Læs mere om skoene HER.

De koster 800kr. pr. par. Jeg synes det er lidt pricy, men fine er de hvertfald! Man kan altid drømme lidt 🙂 Hvis i er interesserede kan skoene bl.a. købes HER. I må have en skøn dag! <3

– Husk at i kan vinde fine øreringe fra Smykkenette HER & “design selv” mobilcover til jeres smartphone HER! <3

English: Ecco has made this fine collection Touch 15. The fine ballerinas are available in 6 different colors, as you can see in the pictures. They should be really comfortable to wear and keeps feet fresh all day long. The design is classic and fine. Heel height is 15mm. Read more about the shoes HERE. They cost 800 danish kroner each pair. I think it’s a little pricy, but sure they are beautiful! It’s okay to dream a little:) If you are interested then you can buy the shoes HERE. You must have a wonderful day! <3

Næste indlæg

Ugen der gik - uge 17