Colorful bracelets

Outfit of the day

11

22

33

44

55

66

/ Outfit: Kjole & sko – H&M / Jakke – Ellos / Halskæde – Jane Kønig / Solbriller – Ebay /

Så blev det endelig fredag! Jeg glæder mig til at jeg har fri i aften kl. 20, så skal jeg holde weekend! Åh, jeg har ikke så meget energi for tiden. Når jeg kommer hjem fra skole/klub, så er jeg helt færdig i min krop bagefter. Sådan har jeg haft det i et stykke tid nu. Det er virkelig surt! Har i nogle gode tips til hvad det kan være? Eller bare til hvordan man får mere energi efter at være kommet hjem?

I må have en rigtig skøn weekend! Nyd den <3

So it was finally Friday! I am looking forward to I’m off tonight at. 8 pm, and I will have weekend! Oh, I have so little energy at the moment. When I come home from school / club, then I’m completely done in my body afterwards. These things I have had it for a while now. It’s really hard! Do you have any good tips for what it can be? Or just to how to get more energy after coming home? You must have a really great weekend! Enjoy <3

   

4

 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg jo altid træt, og der er ikke rigtig noget, der sådan virker på mig.
  Men tager du vitamin piller?
  Det er jeg begyndt på, men også bare for, at jeg får de vitaminer, jeg skal have(:

  Det er nok det eneste “råd,” jeg har.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mizzepii

   Ja, jeg føler mig også konstant træt lige pt 🙁
   Jeg tager multivitamin piller, jernpiller, silicca piller, fiskeolie piller, d-vitamin piller.
   Dem tager jeg hver dag.
   Ikke fordi jeg selv kan mærke forskel, har taget pillerne mange år hver morgen nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Colorful bracelets