Colorful bracelets

Outfit of the day

11

22

33

44

55

66

/ Outfit: Kjole & sko – H&M / Jakke – Ellos / Halskæde – Jane Kønig / Solbriller – Ebay /

Så blev det endelig fredag! Jeg glæder mig til at jeg har fri i aften kl. 20, så skal jeg holde weekend! Åh, jeg har ikke så meget energi for tiden. Når jeg kommer hjem fra skole/klub, så er jeg helt færdig i min krop bagefter. Sådan har jeg haft det i et stykke tid nu. Det er virkelig surt! Har i nogle gode tips til hvad det kan være? Eller bare til hvordan man får mere energi efter at være kommet hjem?

I må have en rigtig skøn weekend! Nyd den <3

So it was finally Friday! I am looking forward to I’m off tonight at. 8 pm, and I will have weekend! Oh, I have so little energy at the moment. When I come home from school / club, then I’m completely done in my body afterwards. These things I have had it for a while now. It’s really hard! Do you have any good tips for what it can be? Or just to how to get more energy after coming home? You must have a really great weekend! Enjoy <3

Næste indlæg

Colorful bracelets