// New in - Rimmel læbestift //

Vichy

11

Jeg vil vise jer disse tre lækre produkter fra Vichy. Det er nogle nye cremer, som jeg lige har fået mig. Jeg bruger dem i en bestemt rækkefølge, et par gange om ugen. Og allerede efter 1. gang så jeg allerede forskelle. Jeg har altid bumser, men de er virkelig blevet mindre. Nej, det er ikke noget som jeg får penge for at sige. Men jeg har virkelig fået en “Wow” -følelse, så derfor så fortjener produkterne her den ros! Og så er de alle uden parabener, det er også et stort plus.

22

Det er 1. step i min rutine. Dette er en rensemousse til normal/kombineret hud. Mild og effektiv rensemousse, som renser hudens overflade for makeup, affaldsstoffer og andre urenheder. Den kan morgen anvendes morgen og/eller aften i ansigt og på hals.

33

Det er 2. step i min rutine. Dette er en intensiv fugtgivende serum til alle hudtyper. Den tilfører huden intensiv fugt i op til 24 timer. Huden bliver mere blød og smidig.

44

Det er 3. og sidste step i min rutine. Dette er en fugtgivende ansigtcreme. Den styrker og beroliger huden. Den er tilpasset sensitiv hud. Denne creme findes i to varianter – en Light til normal/kombineret hud og en Rich til normal/tør hud.

Vichy‘s produkter forhandes hos apoteket. I må have en dejlig fredag. Jeg glæder mig til weekend. <3

Næste indlæg

// New in - Rimmel læbestift //