Outfit of the day

Leighton Meester for Nelly

Leighton-Meester-for-Nelly-10-year-birthday-OOTD-Magazine-2

nelly-3

Åh, hvor jeg bare elsker hendes nye kollektion hos Nelly. Der er SÅ mange fine ting! Jeg er helt vild med leo-sættet. Johanne har taget billederne med sættet på, i kan se hendes billeder HER. Det ville jeg virkelig gerne eje, samt den hvide kjole. Den er bare så fin og sommerlig! Skal i have noget med fra hendes kollektion? I kan se hendes kollektion lige her.

God aften <3

Oh, I just love her new collection for Nelly. There are so many great things! I absolutely love the leo set. I would really like to own it, and the white dress. It’s just so nice and good for summer! Do you must have something from her collection? You can see her collection here. Good evening <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit of the day