Insta uge 4

Zinobel: Organic Boost

2

Zinobel: Organic Boost går meget op i økologisk hudpleje. De sætter fokus på miljø og sundhed. Deres produkter er baseret på naturlige økologisk certificerede  og dokumenterede ingredienser.

Jeg har prøvet deres Day no. 1 Fruit og deres High Care Body Oil. Deres Day no. 1 Fruit som på billedet ovenover, den findes i 2 varianter. Både med – og uden duft. Jeg har prøvet den med duft, og jeg synes det er en dejlig duft. Det er en frisk unisex duft fra naturlige æteriske frugt-/planteolier.

3

Denne High Care Body Oil er med til at fugte, beskytte og afbalancere, så huden bedre kan modstå de strabadser, den udsættes for. Om vinteren udtørres huden af kulde og tør luft, og om sommeren er det solen, der går til angreb. Denne olie kan bruges hele året rundt. Jeg er selv helt vild med denne body oil. Det er klart en favorit, som jeg vil bestille igen.

Zinobel: Organic Boost var i 2012 nomineret til Danish Beauty Award som Årets Danske Produkt, og i 2013 nomineret til Årets Grønne Pris. – Deres produkter er ikke testet på dyr.

Deres produkter kan købes lige HER.

1

Hold øje med bloggen! Snart vil jeg udlodde 1 stk. Zinobel: Organic Boost Day no. 1 Fruit. Hvis man skal købe den via deres hjemmeside, så koster den 299kr.

I må have en dejlig mandag!

Næste indlæg

Insta uge 4