Outfit of the day

Schwarzkopf: got2b

 

1

Jeg har været så heldig at vinde dette sæt fra Schwarzkopf. Eller jeg vandt dem på Mie’s blog HER. Så tak til Mie for denne præmie! Jeg er forresten også helt vild med dit navn, Mie! 😉 Jeg er vild med “Guardian Angel”. Den kan jeg ihvertfald godt anbefale! Alle tre produkter forhandles både hos Matas og mange andre steder her på nettet.

Jeg er rigtig træt idag. Det var virkelig hyggeligt igår! Jeg har sovet hos min veninde Stine, og jeg er lige kommet hjem. Jeg er såå træt hehe. Heldigvis skal jeg ikke det vilde idag. I må have en skøn søndag! <3

I have been lucky enough to win this set from Schwarzkopf. Or I won them on Mie’s blog HERE. So thanks to Mie for this prize! I’m way too crazy with your name, Mie! 😉 I love the “Guardian Angel”. Now I can certainly recommend good! All three products are sold both at Matas and many other places here on the web.
I’m really tired today. It was really nice yesterday! I slept at my friend Stine and I just got home. I am sooo tired hehe. Fortunately I do not have the wildest today. You must have a wonderful Sunday! <3

Næste indlæg

Outfit of the day