Instagram - uge 2

Konfirmation 2014

Der er sikkert nogle af jer, som skal konfirmeres her i 2014. Derfor har jeg tænkt mig at komme med lidt inspiration med hvad man skal huske til sin konfirmations-fest.

Konfirmationskjolen:

9136

Der skal både købes konfirmationskjole samt sko til lejligheden. Denne konfirmationskjole sælges hos Lykke brudekjoler HER. (Der vil komme mere kjole-inspiration snart!)

Smykker:

1

Selvfølgelig er der mange smykkemærker. Jeg synes bare at Izabel Camille har mange fine og enkle smykker.

Brød/Kage:

red devil gateau marcel

Der er mange gode bagere og konditorier. Jeg kan anbefale Bodenhoff’s bageri. Se mere HER.

Hår-opsætning:

konfirmand_500

Ja, håret skal jo også sidde godt. Man kan enten selv sætte det, hvis man er god til det eller man kan få en veninde/mor til at hjælpe. Hvis man dog vil have professionel hjælp, så kan man også få sin frisør (sjovt nok!) til at sætte håret fint.

Negle:

konfirmation_2011_01

Selvfølgelig skal man også have fine negle. Det går ikke hvis ens outfit er helt perfekt, men neglene er helt bidt ned og ligner “jeg-ved-ikke-hvad”. Få ordnet neglene, så de også er fine på dagen.

Hjælp til bordkort/invitationer:

v11502_m

Fotograf:

134700981343856900_resized

Det kan være et meget godt minde med et fint professionelt billede. Jeg synes bl.a. at Det Kreative Fotografi har taget mange fine konfirmationsbilleder.

Blomster:

blomster-buket

Lokale:

konfirmation

Mad:

5462916-middag

Indenfor kort til vil jeg lave endnu et inspirations-indlæg. Det vil primært være et konfirmationskjole-indlæg. Jeg håber at i kan bruge det til noget. I skal nok få en skøn konfirmations-fest i 2014! <3

Næste indlæg

Instagram - uge 2