Insta uge 1

Body Spice – den naturlige pleje

1

2

Disse fine produkter er alle fra hjemmesiden BodySpice.dk. Body Spice er en nystartet virksomhed, som sælger 100% naturlige hud- og hårprodukter. Man kan på deres hjemmeside skrive sine egne anmeldelser af produkterne samt læse andre købers anmeldelser. Det er meget smart. De sælger produkter indenfor hårpleje, ansigtspleje, kropspleje, babypleje samt hånd- og fodpleje.

Jeg har prøvet alle produkterne, som i kan se på disse billeder. De er alle super lækre! Min yndlings, som jeg vil kunne bestille igen og igen, det er deres Bio Honey Gel. Den er suuuuper lækker på huden! Wow. Kan se den også har fået super anmeldelser af andre købere. Den kan købes lige HER.

Hvis i er interesserede i at læse mere om Body Spice, så kan i også følge dem på facebook lige HER.

Jeg starter idag på et nyt praktiksted. Nu skal jeg til at være i en klub i København mandage, onsdage & torsdage. Og selvfølgelig almindelige skoledage tirsdage og fredage. Der er nok at se til.

Forresten så har jeg fundet 3 vindere. Vivi Holm Hansen har vundet cremeserien fra Skincode. Christina Stoldt har vundet ringen fra Izabel Camille og til sidst har Pernille Gullfoss vundet shampoo’en fra Læsø. Tillykke til jer 3 – i skulle alle gerne have modtaget en mail i går. Hvis ikke, så kontakt mig på min mail: Miekristiansen255@gmail.com

Tak til alle jer, der har deltaget i mine konkurrencer. Der er heldigvis snart flere konkurrencer på vej! God mandag! <3

Næste indlæg

Insta uge 1