The Body Shop - 25% på hele sortimentet

Smukke Gallakjoler

1

/ Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER /

Jeg har desværre ikke galla-fest lige rundt om hjørnet, men måske har i? Jeg sad lige og så på én rigtig smuk kjole på Trendsales, og pludselig. Så sidder jeg og har helt lyst til at ville til galla. Jeg har fundet nogle gallakjoler, som jeg selv synes er rigtig fine. Hva’. Skulle man måske holde sin egen gallafest? haha. Det kunne være en idé hvertfald.

Nogle af dem jeg har fundet, synes jeg nu også sagtens at man kan bruge til nytår eller en fest generelt. Hvad synes i om kjolerne? De er alle helt “askepot”-agtige. Så smukke synes jeg at de er! <3 Hvis i selv vil finde jer jeres favorit gallakjole, så kan i se allesammen på Trendsales HER. Stort set alt kan købes billigere på Trendsales end ude i butikkerne!

Håber i har en dejlig lørdag. Vi får gæster her i aften! Så vi skal lave 3 retters menu. Mums! Det bliver godt. Hvad skal jeg tage på?

3

/ Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER /

2

/ Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER /

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

The Body Shop - 25% på hele sortimentet