Backstreet Boys kommer til Danmark!!

Dalle Valle, jul & hygge – vinderne af de 2 ure er…

I lørdags var jeg ude at spise på Dalle Valle med en veninde. Derefter tog vi bare hjem og hyggede os hos hende. Det var en stille og rolig men hyggelig aften.

9

Vi starter lige ud med et lille julebillede af mig. Hehe.

1

Ja her begyndte aftenen. Jeg kom til at tage for langt med metroen og stod af på et forkert stop for derefter at tage metroen tilbage igen. Jeg skulle af ved stoppet “Amagerbro”, men pludselig efter al mit kiggeri ud af vinduet finder jeg ud af, at det stop er vi faktisk kørt forbi. Og så tænker i at metroen sikkert er så nem at man ikke kan “dumme” sig, men hey. Det kan jeg altså! haha.

3

Men hey! Jeg ankom da til Dalle Valle. og til tiden endda! Dejligt at metroen kører så ofte!

4

Min aftensmad. Mums!

5

Lige et smil på læben fra mig af alligevel. Lidt pinligt det med metroen, men ja. Det skulle da ikke ødelægge mit humør! 🙂

6

Haha! Min dejlige veninde Stine.

7

Sjov mand vi lige mødte.

8

Vi skulle lige smage juleøllen også. Men føj! Jeg lærer det aldrig. Jeg ved, at jeg synes den smager af h-t. Og dog alligevel skal jeg altid lige smage den hvert år. Den fine emballage snyder! Det er næsten blevet en “tradition”. Jeg skal altid lige i juleøl-s-fælden hvert år!

 Vinderne af det sorte & det hvide ur er forresten fundet nu! Marianne Lykke Nielsen vandt det sorte ur, og Eva Sørensen vandt det hvide ur. Der er sendt mails ud til vinderne. Tak fordi i deltog. <3 Der kommer snart ny konkurrence på bloggen! Så hold øje.

Hav en dejlig dag! <3

Næste indlæg

Backstreet Boys kommer til Danmark!!