Spørgerunde # 1

Birthday outfit + Rabatkode på 10% til Decoristen

DSC05539

DSC05554

DSC05520

DSC05534

/ Outfit: Kjole, leo cardigan – H&M / Solbriller – Tiger / Halskæde – Georg Jensen / Pung – Burberry / Armbånd – ukendt mærke / Ballerina – Ellos /

Uhh… Så blev det endelig fredag! Glæder mig til efter skole, så har jeg weekend!! <3

Her får i lige nogle billeder af mit outfit, som jeg havde på til Hjalte’s fødselsdag forleden. Hvad synes i? Forresten på mine læber har jeg brugt den fine Mua Kiss Proof Lip Stain, som jeg tidligere har fået med i Goodiebox’en! Jeg synes det er en herlig farve.. Den kan b.la. købes her.

Jeg vil også lige minde jer om at i stadig kan nå at få 10% rabat hos Decoristen.dk (ting til hjemmet-hjemmeside) ved at bruge koden:  efterårsrabat

Hav en dejlig weekend! XOXO…

VIND L’ORÉAL REVITALIFT CREAM HER!

Affiliatelinks

Næste indlæg

Spørgerunde # 1