Vinderen af Fårup Sommerland billetterne er...

Hair Extensions!!

oakhair-banner

Kender i hjemmesiden Oakhair.dk??

Oakhair.dk er en side, hvor man kan bestille alt fra hair extensions, tilbehør, hårbørster og hårelastikker. Deres hair extensions er af ægte hår i det bedste kvalitet. Og sælges i øvrigt både til private samt frisører.

Jeg vil gerne forklare lidt om nogle af deres produkter.

Clip On Extensions

cat-clip-on-350x219

Clip On Hair Extensions er en rigtig god og nem metode til at få langt og fyldigt hår på ingen tid. Det er hair extensions clips, som naturligt blender sig ind i ens eget hår. Oakhair har extensions i alle farver og længder, og er nemt at påsættes og aftages igen. Se deres store udvalg af farver her.

Ponytail Extensions

cat-ponytail-extensions-350x219

Ponytail Extensions er en dejlig lang og fyldig hestehale. Den kan påsættes på stort set ingen tid! Ponytail Extensions er lavet af syntetiske fibre, som efterligner menneskehår. Det er dog ikke til at se forskel! Oakhair har stort udvalg af “clip-on-hestehale”. De har både hestehale, som man kan se på billedet herover men de har også de fineste lidt krøllet hestehaler. Virkelig virkelig flotte! 🙂 Se deres udvalg her.

BLAX Hårelastikker

cat-blax-350x219

Oakhair har også de populære BLAX hårelastikker. De står til kun 39kr. og findes i flere farver. De kan købes her. Jeg har dem selv i pink og jeg er rigtig glad for mine elastikker! 🙂 De er gode fordi de ikke river i håret og de går heller ikke så hurtigt i stykker, som mange andre hårelastikker gør.. De er simpelthen bare såå gode!!

Tangle Teezer

Tangle-Teezer-Pink-Original-826x1000

Selvfølgelig har de også de populære Tangle Teezer!! Denne her har jeg også selv i pink! Og jeg elsker den! Det er en hårbørste, som er elsket af mange.. Den er bare god for håret, og glider let igennem. De har hårbørster i forskellige farver og former. Se flere hårbørster her.

Oakhair.dk har altid gratis fragt, hurtig levering og 100% hår af bedste kvalitet.

(sponsoreret)

Næste indlæg

Vinderen af Fårup Sommerland billetterne er...