// New in - Louise Kragh armbånd //

Kagebog: M&M cookies

M&M Cookies: ca. 17 stk.

1001175_10151665524130851_1834232421_n

970720_10151665525900851_422152776_n

954801_10151665526690851_1803978488_n

Ingredienser:

250 g. margarine

65 g. sukker

250 g. brun farin

350 g. hvedemel

1 tsk. vaniljesukker

0,5 tsk. natron

1 knivspids salt

2 æg

50 g. hakkede hasselnødder

200 g. M&M’s

Sådan gør du:

Smelt margarinen og afkøl.

Bland sukker og farin. Sigt mel, vaniljesukker, natron og salt i sukkeret.

Tilsæt smeltet afkølet margarine og æggene. Rør godt sammen. Til sidst vendes hasselnødder og M&M’s i dejen.

Kom bagepapir oven på bagepladen.

Læg nogle “klatter” af dejen på bagepapiret – 8-12 stk. pr. plade

Bages ved 175 grader i 8-10 min.

Done! 🙂

Næste indlæg

// New in - Louise Kragh armbånd //